Despre noi

balustrade inox lemn

balustrade inox lemn

Infiintata in 1991, societatea comerciala STEEL este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse, printre care: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-plexiglass, balustrade inox-policarbonat, balustrade otel vopsit, scari drepte, balansate, circulare, elicoidale, copertine inox-policarbonat, placari inox, placari trepte cu lemn, diverse confectii metalice (porti, garduri, etc.). Pentru fiecare dintre aceste produse va propunem o gama larga de modele care pot fi vizualizate in galeria foto. Putem insa sa executam la comanda si orice model propus de dumneavoastra, in limita posibilitatilor tehnologice.

Incapand din 2006 societatea noastra poate executa balustrade si scari metalice in combinatie cu lemn curbabil. Lemnul curbabil este la fel de rezistent ca si lemnul traditional, si poate fi de asemenea livrat in diferite esente (fag, stejar, artar, frasin, stejar rosu, cires, nuc).

Raportul foarte bun calitate-pret, face ca produsele noastre sa fie apreciate atat in Romania, cat si pe piata europeana (Germania, Elvetia, Suedia). Tehnicile moderne si utilajele performante de prelucrare a metalelor folosite sunt toate la standarde europene. Lucram numai cu materie prima de calitate superioara (inox importat din Italia si Germania).

Atelierul propriu de prelucrare a lemnului permite ca timpul de asteptare pana la finalizarea unei comenzi sa fie redus semificativ, nedepinzand de terte companii.

Echipele noastre de montaj se deplaseaza pentru dumneavoastra oriunde in Romania, transportul si montajul fiind incluse in pretul produsului. Dispunem de propria noastra flota de autovehicule astfel incat livrarea produselor se face in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea comenzii.


To Top